We Love Aerobics 3

Добре дошли на третото поредно единственото по рода си спортно събитие „We Love Aerobics “ (Ние обичаме аеробиката ) в София, а домакин на събитието отново беше INTER ЕXPO CENTRE (Интер Експо Център).

Много от посещаващи групови часове във фитнесите и подобни спортни мероприятия, изгаряха от нетърпение да разберат, с какво ще ги изненадаме и с какво ще бъде по различно това събитие от останалите такива.

Този път We Love Aerobics събра на сцената 12 международни инструктори-презентъри от разлчни страни.

Израел, Италия, Гърция, Холандия, Англия, Румъния и много други. Най-популярните имена в аеробиката като Джил Лопез (Gil Lopez), Фред Хофман (Fred Hoffman), Майкъл Кинг (Michael King), Стелиос Кон (Stelios Kon), Кинга Себастиан (Kinga Sebastien), Насим Зоарес (Nassim Zoaeres), Панос Палатинос (Panos Palatsinos) и др.

Някои от тях бяха за пръв път в България и те като всички нас бяха нетърпеливи да усетят от енергията и доброто настроението, което цари по време на спортните ни събития “We Love Aerobics”

Зумба, денсекстрим, канго джъмпс, комбатекстрийм, пилатес, степ, аероденс са един от стиловете, които бяха представени на сцената от най-добрите инструктори в света.

Няма ограничение на възраста.

Нови стилове, нови имена, награди за най-дейни участници и насторние за всички участници в спортното събитие We Love Aerobics бяха представени на това издание.

Очаквайте скоро и следващото ни събитие!

Галерия