We Love Aerobics 1

На 6 юли 2013 в София стартира инициативата „We Love Aerobics”, която има за цел да разкрие всички здравословни и забавни предимства на аеробиката. Мероприятието се проведе в Южния парк в София, лятна сцена, с международно присъствие на професионални инструктори от България, Мексико, Гърция и Румъния.

Тази инициативата се проведе за пръв път в София и цели да стимулира воденето на по-активен и здравословен начин на живот, както и да представи алтернатива на компютрите и телевизията за най-малките участници. „We Love Aerobics” представи на жителите и гостите на града допълнителни възможности за почивка, отдих и спорт в свободното време.

Всички присъстващи опитаха от различните видове аеробика, които имаха за цел да повишат техния тонус и да спомогнат за издържливостта им.

Събитието се проведе под патронажа на кмета на града Йорданка Фандъкова и е със съдействието на Столична община и фондация „София Диша”. Инициативата е в подкрепа на кандидатурата на столицата за „Eвропейска столица на културата 2019”.

Галерия